PixiePå beställning

I första hand säljer jag färdigsydda djur. Du hittar dem i min shop på Etsy.

Hittar du inte det djur du söker kan jag sy på beställning. Kika i mitt bildgalleri för att bli inspirerad och se vilka djur jag gjort tidigare. Utifrån de tyger jag har hemma syr jag efter dina önskemål.

Jag ger alla djur ett namn som jag skriver på en lapp och sätter runt halsen. Du kan själv välja djurets namn och vill du att jag skriver en hälsning på djurets namnlapp så fixar jag det!

Ange gärna vid beställning om du behöver djuret till ett särskilt datum, ex om det ska vara en present. Tänk på att beställa några veckor innan du behöver få djuret levererat då jag arbetar heltid och behöver lite tid för att sy ditt djur.

Betalningsvillkor

  • Jag skickar alltid ett mail när ditt djur är klart – bifogat i mailet är en bild på djuret. Först när du sett bilden och godkänt djuret vill jag ha din betalning.
  • Betalning sker först efter det att du sett mailet och godkänt djuret. För adoption genom bloggen sker betalning i förskott efter kontakt med mig. Betalning sker genom överföring till mitt bankkonto eller genom PayPal. Ange om möjligt djurets namn som meddelande vid betalning så att jag kan särskilja olika betalningar.
  • Är du medlem på Etsy och tycker det känns tryggare att betala genom dem kan jag lista ditt djur som en reserved listing för dig där. Meddela mig bara detta vid din beställning så ordnar jag det!
  • Jag skickar ditt djur så fort jag kan efter mottagen betalning – oftast samma eller nästföljande dag! Mailar du när du gjort din banköverföring går det förstås ännu fortare.

 Priser & fraktsätt

Att adoptera ett djur jag syr på beställning kostar 250,-

Vid order av tio djur eller fler ger jag 20 % rabatt.

Jag följer Postens portotabell (12:-/djur).

För större leveranser anlitar jag Schenker Privpak.