Lisa

lisa

Jag sprang på så fin grå fleece härom dagen och fick inspiration att sy en nalle. Det blev en liten Lisa! Hon är ledig för adoption.

Ny arbetsyta

hobbyrummet 2

Under jul-och nyårsledigheten inhandlade vi lite mer möbler till vårt hus, bland annat till vårt hobbyrum/kontor. Eller pysselrum! Nu känner jag att jag har en rejäl och bra yta att sitta och sy vid. Mina tyger har jag i den garderob som finns i rummet men jag har länge drömt om ett gammalt arkivskåp att förvara tygerna i. Vi får se vad det blir. Så här ser det i alla fall ut!

Vårlängtan

gordon

Vovven Gordon är härligt grön och väcker min vårlängtan! Gordon är ledig för adoption.

Pirates!

pirater

Herr och fru Pirat – dock blev det inget långt äktenskap för nu flyttar Mary (döpt efter Mary Read – en av tidernas mest kända kvinnliga pirater som dog 1721) till sitt nya hem!

Herr Pirat (till vänster i bild) är dock ledig för adoption, som jag brukar säga!

Kaninen Hoppe

hoppe

hoppe2

Kaninen Hoppe ska bli en present till en liten Adele som ska komma till världen i december.  Jag var lite modig när jag sydde ihop den – istället för att sy langettstygnen med den vanliga vita tråden valde jag röd. Då blev sömmen en detalj i sig och jag är mycket nöjd med det!

Nya tag!

piggelin

piggelin2

Hejsan! Det är nästan ett år sedan jag skrev här och ni är säkert några som undrar vart jag tagit vägen! Men Etsyshopen lever kvar och även om det inte varit mycket aktivitet här på hemsidan har jag sålt lite djur och vykort via Etsy.

Anledningen till min frånvaro är att vi byggt hus! Därför har jag heller inte sytt några djur på nästan ett helt år! Men nu i höst fick jag en ny beställning på två djur till två barn som förväntas komma till världen nu i november och december. Katten Piggelin är en av dem!